Tällä hetkellä tilauksen voi tehdä sähköpostin kautta: tiina@kettujakuu.com

Mainitse tilauksessasi haluamasi tuotteet, sekä yhteystietosi (nimi, lähetysosoite ja puh.nro). Vastaan tilaukseen tilausvahvistuksella, jossa näkyy summa postikuluineen ja tilitiedot. Toivottu ja nopein maksutapa on MobilePay. Laita kommenttikenttään vielä nimesi, niin maksu on helpompi yhdistää tilaukseen.
Kun maksu näkyy tilillä, lähetän tilatut tuotteet. Maksetun laskun lähetän mailitse.

Jos haluat tilata yksilöllisen lasten nimitaulun, niin sovitaan maalauksen yksityiskohdista tarkemmin mailitse/puhelimitse.

Toimitus

Käytän lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Lähetän tuotteet viikon sisällä tilauksesta. Koetan saada ne Postimatkalle jo tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana.

Jos jokin tilaamasi tuote on väliaikaisesti loppu, ilmoitan siitä tilausvahvistuksessa. Lähetän halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuani. Pyrin toimittamaan tilauksen yhdessä erässä.
Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja en saa sitä järkevän ajan sisällä lisää, niin informoin asiasta.

Toimituskulut

Korttitilauksissa alle 50e maksavien tilausten posti- ja käsittelykulut on 2e/tilaus, 50e ja sen ylittävät toimitetaan ilmaiseksi.

Taulutilauksissa postituskulut määräytyvät onko tilauksessa kehys mukana vai ei, ilman kehystä 3,50. Kehystetyn taulun postikulut 9,90.