Äitienpäiväkortit

Ylioppilaskortit

Vauvakortit syntyneet

Vauvakortit
Onnea vauvalle, Onnea pienelle

Uusia enkelikortteja tilattavassa.Hyvää joulunaikaa!

Hyvää Joulua

Muutamista korttiaiheistani on tehty Hartikka Cards kortti-/tukkukauppaan omat korttiversiot, ne on taitettu hiukan eri tavalla ja painettu kiiltäväpintaiselle korttikartongille. 

Tällä hetkellä on myynnissä pari pikkukorttia.

Myöhemmin tulossa kuusi erilaista A6 kokoista avattavaa korttia.

Voit tilata niitä halutessasi sieltä suoraan. Käy kurkkaamassa: https://www.hartikkacards.net/

Pikkukortteja

Olipa kiva päivä Mäntyharjun markkinoilla eilen! Oltiin Aten Marjan telttakatoksessa omalla Kettu ja Kuu -korttien myyntipisteellä. Helle oli kyllä vähän turhan kova, mutta muuten kaikki oli paremmin kuin hyvin.

Kokemuksena älyttömän kiva, mutta toi helle meinasi viedä mehut ihan täysin. Ahosen Vesa oli ”sisäänheittäjä”, tuntui että tunsi paikkakuntalaisena joka toisen ihmisen, minä esittelin tuotteita ja Annika hoiti varsinaisen myyntityön. Annika hoiti kyllä roudauksen ja pakkaamisen ja miltei kaiken muunkin fyysisen, itse hoipuin perässä.

Annika tuumasi kun oltiin kotona oltu pari tuntia, että jos meet ens vuonna taas, niin minä tulen mukaan.

Kiitos tätäkin kautta asiakkaille hyvistä kaupoista, oli kiva nähdä livenä ja saada kommentteja, kettu kortti ja kedon kukkaset on jo ajatusasteella.

Kettu ja Kuu kyltti


Kettu ja Kuu kortit

Tammikuu 22 uusia kortteja.

Uusia Kettu ja Kuu kortteja

Kettu ja Kuu -korttien jälleenmyyjien määrä lisääntyi viime vuonna, kun sain myyntiä hoitamaan ja muutenkin avuksi ja tsemppikaveriksi entisen kodinkonekauppias Vesa Ahosen Mäntyharjulta. Hän päätti eläkepäiviensä iloksi toteuttaa omia unelmiaan, perusti firman Hassut Unelmat ja lähti kaupparatsuna mm. myymään Kettu ja Kuun kortteja. Ilo on ollut molemminpuolinen😀.