Olen kotoisin Imatralta ja parikymppisenä lähtenyt sieltä ”maailmalle”. Opiskelin restonomiksi ja toimin vuosia hotelli- ja ravintola-alalla monenlaisissa työtehtävissä.

Aikuisiällä alkoi taas uusi ajanjakso elämässäni ja opiskelin Porvoossa graafikoksi. Opiskeluaika oli työvuosien jälkeen mahtavaa, luovaa ja innostavaa – kaikkinensa ihanaa aikaa. Sitten alkoi uudenlainen työelämä ja tein vuosia kaupallista printtimainontaa, elintarvikkeen, rautakaupan ja kodintekniikan aloilta.

Korttien tekeminen oli haaveenani jo kauan, mutta muu elämä ajoi ohi ja koskaan ei tuntunut olevan sopiva hetki. Sitten tuli korona ja lomautuksen myötä sain tilaisuuden ja aikaa suunnitella ja maalata sekä ystävieni kannustuksesta rohkeutta alkaa toteuttaa. Kettu ja Kuu -nimi, joka syntyi jo opiskeluaikana, tuli vihdoin käyttöön. Samalla alkoi muutenkin uusi jakso elämässä, sain työpaikan täysin eri alalta, mitä olen aikaisemmin tehnyt. Työtehtäväni ovat monipuolisia ja olen erilaisissa projekteissa mukana, paljon eri ihmisten kanssa tekemisissä. Koen tekeväni merkityksellistä työtä, tuntuu hyvältä tietää että voi vaikuttaa monen elämään positiivisesti. 

Asustelen Espoossa,  kahden jo oikeastaan aikuisen lapseni kanssa. Korttien maalaaminen jatkuu ja uusia ideoita syntyy pikkuhiljaa. Teen myös muuta pienimuotoista taittotyötä, kuten käyntikortteja, lahjakortteja, hääkutsuja, ja tuotevalikoima laajenee. 

Tasapainottelen monen uuden asian välillä. Elämä on mukavaa, hektistä aika ajoin, mutta edelleen täynnä haaveita, toiveita ja suunnitelmia. On ollut ihana kuulla, että korttini ilahduttavat niin monia.