Olen kuvittanut pari omakustannekirjaa. Ensimmäinen oli ystäväni, entisen työkaverini Tiina Nurmen kanssa yhteistyössä tehty 27 sivuinen lastenkirja Kaikkien Aikojen Jouluyllätys, joka kertoi pupupoikien jouluseikkailusta, yhdessä tekemisestä, jakamisesta ja toisten auttamisesta.

Toinen kirja oli 20 sivuinen Pohjantähti seikkailee jossa pieni Pohjantähti etsi paikkaansa maailmassa. Tarinan kirjoitti ystäväni Catharina Eden.

https://www.facebook.com/pohjantahtikirja

Kirjan hinta on 19,95€/kpl.
Hintaan lisätään postikulut 5.10€/kpl Suomeen ja muualle EU:hun. Muualle maailmaan postitus on 8.20€. Kirjat postitetaan heti maksun näyttyä tilillä ja siitä toimitus on n. 3-4 arkipäivän sisällä.

Kirjaa voi tilata seuraavasta linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/1WF9WwIHXuwITaTmKU0pFdWuqWkl6KgnpowuXgbc4mRA/viewform?fbclid=IwAR3jJA1iiVXdK8kPtkh3U6JToW8AEqHPOkEXVvVvaLHN1DHdxUl5f7YfKp8&edit_requested=true

Reppana ja Poika – oravatarinassa on käytetty pääasiassa valokuvia, mutta sinne on mahdutettu myös muutama akvarelleilla maalaamani kuva oravien seikkailusta. Kirja on 71 sivuinen ja siinä seikkailee pieni oravanpoika Reppana, joka etsii omaa paikkaansa oravayhteisössä. Reppanan paras ystävä on ihmispoika. Tarinan on kirjoittanut Marit Hohtokari. Valokuvat Pertti Hohtokari.